Adatvédelmi nyilatkozat

Látogatók adatai

Cégünk, a farmjatekokboltja.hu tulajdonosa, (Data Workshop Kft, Budapest, Podmaniczky u 57) számára kiemelt fontosságú a farmjatekokboltja.hu látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük, és gondoskodunk azok biztonságáról. Regisztrációdat, és ezzel együtt minden személyes adatodat írásos kérés esetén bármikor töröljük. Adatok zárolása, helyesbítése kapcsán kérjük, fordulj írásban ügyfélszolgálatunkhoz. A kérésednek záros határidőn belül (legkésőbb 2 munkanap) eleget teszünk.

A regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatokat a farmjatekokboltja.hu kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve feliratkozás esetén hírlevél küldése céljából tárolja. Adataidat harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat. A szállítást végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni. Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják. A tárolt adatokhoz az ügyfélszolgálatunk és a logisztikát kiszolgáló munkatársaink férnek hozzá/kezelik. Az adatokat cégünk a webáruház fennállásáig tárolja.

Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá. Minden egyes kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is. Kizárólag a farmjatekokboltja.hu-hoz kapcsolódó információkat továbbítjuk hírleveleinkben.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai és marketing célokból (IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezen adatokat cégünk kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.
A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadod cégünk általános szerződési és vásárlási feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Továbbé tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a farmjatekokboltja.hu weboldal használja a remarketing eszközét. Ennek megfelelően, webáruházunk látogatói érdeklődési körüknek megfelelő hirdetéseket láthatnak a Google Adwords rendszerén keresztül a Google, illetve partnereinek webhelyein. Hirdetéseink elsődleges célja a vásárlóinkkal való kapcsolattartás és információnyújtás.

Külső szolgáltatók, közöttük a Google, cookie-k segítségével, a felhasználónak a webhelyen korábban tett látogatása alapján jelenítik meg a hirdetést a felhasználónak. Amennyiben nem szeretnél remarketing hirdetéseket látni, módodban áll letiltani a Google cookie-használatát a Google Hirdetési beállításaiban. Lehetőséged van továbbá külső szolgáltatók cookie-jainak letiltására is a Network Advertising Initiative leiratkozási oldalán.


 
Vonatkozó jogszabályok

•    A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
•    Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
•    Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;
•    226/2003. (XII. 13.) kormányrendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító kijelzés és hívásátirányítás szabályairól;
•    Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény.

Információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a farmjatekokboltja.hu webáruházat működtető cég birtokolja az oldalakon látható információkat. A farmjatekokboltja.hu oldalainak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a farmjatekokboltja.hu oldalairól származó információk, cikkek engedély nélküli árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése! A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Hivatkozások a farmjatekokboltja.hu-ra

Abban az esetben, ha valaki a farmjatekokboltja.hu oldalait, vagy bármelyik oldalának bármely részét saját webhelyén akarja megjelentetni, akkor ki kell kérnie a farmjatekokboltja.hu webáruházat működtető cég, a Data-PLace Workshop. engedélyét. Minden olyan ránk mutató hivatkozás alkalmazása ellen fellépünk, amely árt a cégünk, illetve oldalaink, farmjatekokboltja.hu és rapidagro.hu, hírnevének és érdekeinek.

Jogorvoslat

Amennyiben azt tapasztalod, hogy cégünk nem az itt megjelölt elvek alapján kezeli az adatokat, akkor jogorvoslatért kérjük, fordulj a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz.

Adatkezelő adatai:
Név: Data Workshop Kft
Székhely: 1067, Budapest, Podmaniczky u 57

Adószám: 25949108-2-42
E-mail cím: info@farmjatekokboltja.hu
Adatkezelési nyilvántartási szám: folyamatban



Az adatfeldolgozó a személyes adatokat az áru kézbesítéséhez használja fel, és azokat a kézbesítés megtörténtét követően köteles azonnal megsemmisíteni.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetőségei
Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Url: http://naih.hu


Jelen szabályzat rendelkezései 2017 június 01. napján lépnek hatályba.

2017 Data-Place Workshop

Telefon: +36 20 2969 170

email: info@farmjatekokboltja.hu

Telefonhívásod minden munkanap
9-17 között várjuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cim:

Feliratkozom
×