Traktor, és munkagép makettek, miniaturák

A makettek, nemcsak a gyűjtőknek, hanem azoknak a kicsiknek és nagyoknak is örömet okoznak, akik egyszerűen csak imádják a traktorokat, munkagépeket, egyéb járműveket. A makettek gyártói mindig szem előtt tartották, és mind a mai napig tartják, hogy a modell minden részletében ugyanolyan legyen, mint az eredeti.

Erről a pontosságáról, és részletességéről ismert az egyik nagy makett gyártó a francia Universal Hobbies. Az Universal Hobbies fő terméke sokáig az 1:43 méretarányú mezőgazdasági modellek gyártása volt, mostanra ismét készítenek 1:18, illetve egyéb méretarányú modelleket is nemcsak a mezőgazdaság, hanem az autók, építőipar, illetve közlekedés világából is. Modelljeik részletességét, munkájuk minőségét mottójuk is tükrözi: ”Azoknak, akik a legjobbat preferálják”

Másik híres makett gyártó a német Wiking, melyet 1932-ben Freidrich Karl Peltzer alapított. Első sorban hajó modelleket készítettek, melyet a német hadsereg edzésre, illetve taktikai tervezésre használt. A háború után 1947-ben kezdtek el autómodelleket, majd 1950-ben egyéb járműveket, például teherautókat is készíteni, több méretarányban.

Azoknak, akik bármilyen traktort, közlekedési eszközt, munkagépet szeretnek, lehet az akár a saját autója, traktorja is, fantasztikus ajándék a makett, hiszen csak rá kell néznie, és az eredeti mellett érezheti magát :)

2017 Data Workshop Kft

Telefon: +36 20 2969 170

email: info@farmjatekokboltja.hu

Telefonhívásod minden munkanap
9-17 között várjuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cim:

Feliratkozom

×