Lábbal hajtós járgányok minden korosztály szórakozásához!

Ebben a termékcsoportban ismét több korosztályra is gondoltunk. Bébitaxik az elsõ kilométerekhez, menő motor a nagyobbacskáknak.

A babák első járművei lehetnek a ráülős, lábbal hajtható babataxik. Ezek a járgányok akár már 10 hónapos kortól is (mozgásfejlődésnek megfelelően) használhatók, egyensúly érzéket még nem követelnek meg, ennek ellenére biztosítják a szabad levegőn valómozgás örömét. Az egyedi kivitelezésű, műanyagból készült játékautó használata maximálisan biztonságos. A kicsit nagyobbak számára ajánlunk egy stabil, kényelmes üléssel ellátott motort, mely igazi verseny motor kinézetével a fiúk kedvence lehet. A járgány modern ergonomikus kialakítású, amely körülbelül 3 éves kortól alkalmas.

A kialakításnak köszönhetően a gyermekek előbb megtanulhatnak egyensúlyozni és megismerkedhetnek a kétkerekű járművekkel. Jó segédeszköz lehet a későbbiekben a biciklizés megtanulásához is. Csúszásmentes kerekekkel és kormánnyal, az alján kényelmes fogantyúval van felszerelve. A széles kerekek ezen felül kiváló stabilitást nyújtanak, az éles szélei pedig lekerekítettek a nagyobb biztonság érdekében.

 


2017 Data Workshop Kft

Telefon: +36 20 2969 170

email: info@farmjatekokboltja.hu

Telefonhívásod minden munkanap
9-17 között várjuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cim:

Feliratkozom

×